Home :: Login
Buy images :: Publications :: Own favourites :: Videos :: Quick Sessions :: About

Look below for information in English.

Jeg har fått forespørsler om å kjøpe bilder som finnes på denne siden. Ettersom jeg tar en del bilder på forskjellige arrangementer som finnes rundt i Norge og i utland, kan det tenkes at jeg har tatt et bilde av nettopp din bil, motorsykkel eller andre ting som du måtte ønske å pryde din kontorvegg, fotoalbum, garasjevegg eller f.eks. promobilde, musmatte, eller nettside med. Ikke alle bilder jeg tar er lagt ut på siden, så om det er en spesiell bil du er på utkikk etter bilde av, ta gjerne kontakt. De fleste nyere bildene er tilgjengelig i opp til 21 megapixels som gir meget god kvalitet opp til og med plakatstørrelse. Det vil være litt variasjon i hvilke bilder som tåler de største formatene. Dette vil det bli informert nærmere om ved interesse fordi dette må vurderes utifra kvaliteten på hvert enkelt bilde.

Priseksempler for privatpersoner:

Ønsker du å kjøpe et bilde i full størrelse kan du få tilgang til bildet på et privat album på Fotoknudsens webside. Du kan derfra bestille ønsket størrelse, antall eller utførelse etter din egen preferanse. Alternativt kan du motta bildet på epost i høyest mulig oppløsning som datafil for privat bruk i all ettertid til f.eks. utskrift, trykk eller til bruk på webside, blogg, etc. Begge alternativene koster kr 200,- NOK pr bilde + evt fremkalling hos firmaet du velger. Bildet er selvfølgelig uten logo eller vannmerke.

Hvorfor betale for bildene?

Selv om jeg tar bilder fordi jeg syntes det er utfordrende og spennende å drive med, har jeg valgt å ikke gi ut høyoppløslige versjoner av bildene uten å ta i mot bidrag fra de som ønsker dem. Jeg bruker en del tid på dette utover å stå og faktisk ta bildene i tillegg til at fotoutstyret og programvaren jeg bruker har sin pris. Derfor mener jeg det er riktig at de som ønsker å eie bildene jeg tar er med å betaler et bidrag for dem, ettersom de drar nytte av all energien og pengene jeg legger i de resultatene jeg oppnår.

For bedrifter og til kommersiell bruk. Ta kontakt for tilbud!

International individual buyers:

There have been a few questions about buying images from this page. I photograph at events in Norway and sometimes also in other countries, so it could be that I have a photo of your car. Or maybe an image that you like in general. You can buy the actual digital image file which you can take to your local or favorite image printing facility. You will be able to use the logo-/watermark free image on your website, blog, office wall, calendar etc. But only for individual non commercial use. Payments must be done with PayPal and the price for each image is GBP £20 or USD $39. I will send an invoice and you will be able to pay with your PayPal balance or any major credit card.

For business/commercial use, contact me for information.
Buy me ;)
 

 
Ti2000 by Port-All :: Converted by DaMysterious © 2006
All pictures on this page are © andycam.no unless specified.
Do not reuse or copy any of the material without a written permission from the author.